A čo tak dať si krovku ? :)

Krovky sú jedinečný druh karamelovej sladkosti s lahodnou chuťou mlieka. Ich pôvod siaha do Poľska, kde ich obyvatelia právom považujú za národnú sladkosť a sú na ne patrične hrdý.
Jednoduché  zloženie a receptúra plná mlieka, robia z kroviek sladkú maškrtu, ktorou nepohrdnú deti, ale ani dospelí, ktorý si krovky iste pamätajú ešte z čias socializmu, keď sa na tú dobu húfne jazdilo do Poľska na trhy. Nebola by to návšteva tejto republiky, keby si odtiaľ naši otcovia a maminky nedoniesli pre seba aj svoje detičky túto sladkú dobrotu.

My ako firma Karamelo sme zážitok a najmä pôžitok z krovky preniesli na novú úroveň. Začali sme spolupracovať s jedným z najstarších a najkvalitnejších výrobcov kroviek a získali sme právo na personalizáciu, čiže zákazkovú výrobu kroviek s vlastným dizajnom. Cesta za hľadaním správneho dodávateľa nebola jednoduchá, pretože výrobcov je mnoho a my sme sa nechceli uspokojiť s priemerným produktom. Hľadali sme dokonalosť chuti a kvalitu obalu, ktorú sme našli (asi na dvadsiaty pokus :) ) v našom partnerovi, ktorý vyrába krovky už vyše 30 rokov.

Využitie našich zákazkových kroviek je veľmi široké. Či už chcete obdarovať svojho blízkeho na narodeniny, milovanú osobu potešiť na Valentína, ohúriť rodinu a známych na Vianoce, alebo Veľkú noc, alebo sa dokonale zavďačiť svadobným hosťom milou a sladkou pozornosťou - svadobné krovky. Nesmieme zabúdať na našich najvernejších zákazníkov a to sú firmy, pre ktoré vyrábame tzv. Sladké vizitky, alebo odmenu za nákup v podobe reklamnej krovky.  U nás si vyberie naozaj každý. Obal vieme prispôsobiť naozaj na každú príležitosť, pretože disponujeme tímom skvelých a zanietených grafikov.

Ďakujeme za pozornosť :)

*V budúcom článku si bližšie preberieme výrobu, skladovanie a dozrievanie kroviek.